Mi prepoznajemo potrebe kućnih ljubimaca i obezbeđujemo najbolje i najprihvatljivije moguće rešenje problema – zato baš kod nas pametni ljubimci dovode svoje vlasnike.

Svi napori koje ulažemo su usmereni samo ka jednom cilju: da svaki vlasnik bude oduševljen uslugama koje pružamo i proizvodima koje nudimo. Uvek smo tu da vas posavetujemo i edukujemo kako da obezbedite i održite kvalitet života vaših ljubimca na navišem nivou, jer oni to apsolutno zaslužuju. Osnivači Dr Marko – Pet House su: dr Marko Joksimović i Darko Radivojević – Šeki. Našu kompaniju čine: veterinarska ambulanta, pet shop i salon za ulepšavanje pasa.


dr marko Joksimović

Dr Marko Joksimović

Rođen je 3. maja 1983. godine. 2007. godine postaje diplomirani veterinar i ubrzo nakon toga počinje da radi u VS Dimitrijevićvet. Opredeljuje se za rad sa kućnim ljubimcima i to postaje glavna oblast njegovog interesovanja. Pored 9 godina radnog iskustva koje je stekao u pomenutoj veterinarskoj stanici, usavršavao se još i na Vojno-medicinskoj akademiji, Veterinarskoj ambulanti Vet Planet, kao i na mnogim seminarima u Srbiji i inostranstvu.

Posebno se interesuje za hirurgiju i ortopediju. Iza sebe ima više od 1000 uspešno urađenih operacija. Svojim marljivim radom i posvećenošću stekao je poverenje mnogih klijenata i sada postao sinonim za odličnog veterinara. Oženjen je i ima ćerku.

Darko Radivojević - Šeki

Darko Radivojević – Šeki

Rođen je 18. aprila 1982. godine. Po obrazovanju je veterinarski tehničar i dijetetičar-nutricionista. Rradeći u VS Dimitrijevićvet od 2012. do 2016. godine, stiče veliko radno iskustvo iz savremene veterine, veterine kućnih ljubimaca.

Izuzetno posvećen poslu kojim se bavi, spreman za dalji rad i usavršavanje, stiče i znanje i iskustvo iz oblasti nege i ulepšavanja pasa, što je zapravo glavna oblast njegovog interesovanja.

Međutim, pet shop i njegovo obrazovanje čine još jednu zanimljivu kombinaciju koja daje fantastične rezultate, naročito kod pacijenata koji su preosetljivi na određene tipove hrane ili pak namirnice koje ulaze u njihov sastav. Oženjen je, ima troje dece.